Bestel uw oliebollen, vòòr zondag 26 december 17:00 uur!

26 november 2021 | Acties, Nieuws

Naar aanleiding van de succesvolle oliebollenverkoop acties van de afgelopen jaren en de vele positieve reacties hierop, is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om je oliebollen en appelbeignets te bestellen via je favoriete club. Ook dit jaar worden de kwaliteitsoliebollen en appelbeignets weer vers gebakken door de oliebollenspecialist van Ridderkerk en omstreken, Bakkerij Voordijk.

Je kunt je bestelling afhalen op vrijdag 31 december 2021 in het clubhuis van KCR tussen 11.00 en 13.00 uur. Ook is thuis bezorgen dit jaar weer mogelijk (alleen in Ridderkerk, bedrijven vòòr 11.00 uur) voor slechts € 1,50 extra. Daarbij brengen wij iedereen in herinnering dat vorig jaar in het dorp de wachttijden opliepen tot ruim een uur, terwijl bij KCR je bestelling op je ligt te wachten en er van een wachttijd geen enkele sprake is, wel van een heel gezellige sfeer.

Bestel dus nergens maar dan ook nergens anders dan via onze club en voorkom dat je onnodig in de kou in het dorp moet aansluiten in de rij en mogelijk zonder kwaliteitsoliebollen het nieuwe jaar ingaat.

Betaling:

Je kunt contant betalen of pinnen bij het afhalen van je bestelling.

In het geval van bezorging het verschuldigde bedrag graag van tevoren overmaken op bankrekeningnummer
NL48 RABO 0385 4738 93 t.n.v. penningmeester KCR onder vermelding van oliebollenactie.

Bevestiging:

Zodra je bestelling online is verstuurd krijgt je een bevestiging per e-mail, indien je deze bevestiging niet binnen 24 uur ontvangt, graag een e-mail sturen naar: oliebollen@kcrkorfbal.nl.

 

Bestelformulier

Bestellen kan tot zondag 26 december 2021 17.00u.

  Naam *

  Bedrijfsnaam

  Mobiel nummer *

  E-mail *

  Je bestelling

  Oliebollen (10 stuks per zak, met krenten)

  Oliebollen (10 stuks per zak, zonder krenten)

  Appelbeignets (4 stuks per zak)

  Donatie (€)

  Bezorgen?

  Totaalbedrag (€)
  (evt. bezorgkosten zijn hier bij inbegrepen)

  Bezorgadres (alleen als u de bestelling bezorgd wilt hebben)