Bestel nu uw oliebollen!

4 december 2019 | Acties

Naar aanleiding van de succesvolle oliebollenverkoop acties van de afgelopen 2 jaar en de vele positieve reacties hierop, is er ook dit jaar weer de mogelijkheid om je oliebollen en appelbeignets te bestellen via je favoriete club.      Ook dit jaar  worden de kwaliteitsoliebollen en appelbeignets weer vers gebakken door de oliebollenspecialist van Ridderkerk en omstreken, Bakkerij Voordijk.

Je kunt je bestelling afhalen op dinsdag 31 december 2019 in het clubhuis van KCR tussen 11.00 en 13.00 uur. Ook is thuis bezorgen dit jaar weer mogelijk (alleen in Ridderkerk). Daarbij brengen wij iedereen in herinnering dat vorig jaar in het dorp de wachttijden opliepen tot ruim een uur, terwijl bij KCR je bestelling op je ligt te wachten en ervan een wachttijd geen enkele sprake is, wel van een heel gezellige sfeer.

Bestel dus nergens maar dan ook nergens anders dan via onze club en voorkom dat je onnodig in de kou in het dorp moet aansluiten in de rij en mogelijk zonder kwaliteitsoliebollen het nieuwe jaar ingaat.

Betaling:

Je kan pinnen of contant betalen bij het afhalen van je bestelling.

Bevestiging:

Zodra je bestelling online is verstuurd krijgt je een bevestiging per e-mail, indien je deze bevestiging niet binnen 24 uur ontvangt, graag een e-mail sturen naar: oliebollen@kcrkorfbal.nl.

 

Bestelformulier

Naam *

Telefoon

E-mail

Je bestelling

Oliebollen (10 stuks per zak, met krenten)

Oliebollen (10 stuks per zak, zonder krenten)

Appelbeignets (4 stuks per zak)

Donatie

Totaalbedrag

Bezorgen?

Adres (alleen als je je bestelling bezorgd wilt hebben)