Ontknoping en afronding seizoen 2021/2022

14 juni 2022 | Nieuws, Technische Commissie

Beste KCR-leden,

Het einde van seizoen 2021/2022 nadert en dat betekent dat het tijd is om de balans op te maken. Dit (wederom onderbroken) seizoen kende veel mooie hoogtepunten, maar helaas ook teleurstellingen. Zo waren er bijvoorbeeld de promoties van B1 (zaal) en C1 (veld) naar de hoofdklasse, en de spectaculaire handhaving van KCR 2 in de overgangsklasse zaal. Ook hebben wij heel veel kampioenschappen kunnen vieren van jeugdteams, daar mogen we als club echt trots op zijn! Daarentegen staat ook de teleurstellende degradatie van KCR 1 naar de eerste klasse in de zaal. Het hoort allemaal bij sport!

Komende week staan er nog een aantal mooie affiches op het programma en hebben we hopelijk nog enkele kampioenschappen te vieren:

 –          KCR 4 kan woensdagavond 15 juni in Capelle tegen KCC 5 kampioen worden én promoveren naar de reserve 1e klasse. Aanvang 20:00 uur

 –          Zaterdag 18 juni om 10:00 uur start onze F1 hun kampioenswedstrijd thuis tegen Excelsior (D) F1. Als er wordt gewonnen of gelijkgespeeld, zijn onze F-jes kampioen.

 –          KCR E3 speelt zaterdag om 10:15 uur tegen OZC E1 in Rotterdam, bij winst of gelijkspel zijn ook zij (alleen) kampioen.

 –          KCR 1 zal zaterdag aantreden tegen VIKO 1 uit Vianen, om het felbegeerde kampioenschap en daarbij horende promotie naar de overgangsklasse te bemachtigen. Onze hoofdmacht heeft aan één punt genoeg om de titel in klasse 1C binnen te slepen. De wedstrijd start om 16:30 uur, na KCR 2, dat om 15:00 start om lijfsbehoud in de reserve overgangsklasse te bewerkstelligen. Er moet dan gewonnen worden van Nieuwerkerk 3.

Laten we hopen dat zij het kampioenschap kunnen behalen. Afgelopen zaterdag hebben al veel (jeugd)teams het goede voorbeeld gegeven.

Met oog op afronding van huidig seizoen, is er de mogelijkheid om na aanstaande zaterdag nog één week door te trainen. Dus in de week van 20 juni is er nog trainen, daarna niet meer.

De opstellingen & trainers voor seizoen 2022/2023 komen in de week van maandag 4 juli op de website.

Graag zien wij zaterdag heel veel KCR-supporters op een afgeladen en zonovergoten Reyerpark!

Namens de TC.