Opening terras en clubhuis 4 en 5 juni

3 juni 2021 | Nieuws

Vorige week communiceerden we over de opening van het terras. Komend weekend mogen we verder versoepelen.

Komend weekend zit het een beetje ingewikkeld in elkaar, omdat de regels op zaterdag 5 juni soepeler zijn dan op vrijdag 4 juni.

Het terras op vrijdag was vorige week gezellig en voor de aanwezigen een feest der herkenning. We hopen op droog weer vrijdagmiddag 4 juni, want het terras is geopend van 16.00 uur tot 20.00 uur. We mogen dan, buiten het betalen en toiletbezoek, nog niet binnen verblijven. Het terras is voor maximaal 50 personen.

Vanaf zaterdag 5 juni mogen we ook weer mensen binnen ontvangen, maximaal 50 personen. Het clubhuis is er voor ingericht. Ook het aantal personen op het terras blijft gemaximaliseerd op 50. De sluitingstijd schuift wel op naar 22.00 uur. Reserveren niet mogelijk, maar vol is vol. wellicht tot vrijdag en/of zaterdag.

In korte lijnen:

• De Wissel is een priklocatie, waar beveiliging en looplijnen aanwezig zijn. Wanneer je op de fiets komt, volg dan zeker de aanwijzingen van de beveiliging op. Waarschijnlijk zal je het laatste stuk met de fiets aan de hand moeten lopen.
  • Terras is aanvankelijk op vrijdag vanaf 16.00 uur geopend, op zaterdag vanaf 15.00 uur.
  • Bij aankomst meld je je binnen. Hier worden de contactgegevens genoteerd, waarmee dus de verplichte reservering ook direct geregeld is. De gezondheidscheck en verdere info vul je in via de aanwezige QR-code.
  • Er wordt je een plaats op het terras of binnen toegewezen.
  • Op het terras wordt niet gerookt.
  • Bij het bereiken van het maximale aantal van 50 personen is er geen mogelijkheid meer om op het terras of binnen plaats te nemen. (2 x 50)
  • Qua keuken is er de mogelijkheid tot bestellen van diverse bittergarnituur. Afhankelijk van bezetting bar/keuken is er wellicht meer mogelijk.