Openingstijden en voetbal kijken

23 mei 2022 | Nieuws, Van het Bestuur

Graag even aandacht voor onze openingstijden deze week.

Op dinsdag 24 en woensdag 25 mei wordt er gewoon getraind en is het clubhuis open. Op woensdag passen sommige ploegen hun trainingstijd aan in verband met de finale van de Conference League. Uiteraard is ons clubhuis geopend voor leden en vaste gasten. Op onze drie schermen kun je het voetbal zien. Vorige keer zat het al aardig vol, dus zorg dat je op tijd bent voor een mooi plaatsje. De hapjes zijn natuurlijk weer van KCR deze avond.  Wil je helpen met bardienst? bardiensten@kcrkorfbal.nl

Op Hemelvaartsdag blijft het clubhuis gesloten. Alleen de selectie traint in aanloop naar zaterdag.

Vrijdagmiddag 27 mei is het weer tijd voor de KCR Weekendstart. Iedere laatste vrijdag van de maand zijn we aan het einde van de middag een paar uurtjes open om het weekend te starten. De keuken is niet geopend voor bestelling, maar KCR zorgt voor een nootje en een hapje. Tussen 16:00 uur en 19.00 uur ben je welkom voor een drankje en een mooie weekendstart.

Zaterdag 28 mei hebben we weer een mooi programma, met onder meer de selectieteams in actie. Normaliter kun je in de avond al blijven hangen, maar nu hebben we nog een extra reden, namelijk de finale van de Champions League. Ook hier zullen we weer voor een mooi sfeertje zorgen.

Tot ziens bij KCR.