Oproep voor coronacoördinatoren

8 oktober 2020 | Nieuws, Technische Commissie, Van het Bestuur

Wie komt helpen als corona-coördinator?

Sinds de start van de competitie zijn er vanwege corona steeds wijzigingen in hoe we veilig kunnen blijven sporten. De laatste wijziging van geen publiek en het sluiten van het clubhuis is niemand ontgaan. Ook voor de teams die bij ons komen spelen gelden uiteraard de opgestelde regels.

Om alles op zaterdag in goede banen te leiden zijn we in ieder geval tot de zaalperiode op zoek naar vrijwilligers die op zaterdag in blokken onze gastvrouw of gastheer te zijn en op die de eerste contacten willen zijn met de spelers en bezoekers die naar KCR komen.

De gedachte is om een drietal blokken te maken, waarbij twee of soms drie corona-coördinatoren aanwezig zijn namens KCR. De blokken zullen afhankelijk van de lengte van de sportzaterdag en het animo van coördinatoren een tijdvak beslaan van ca 2,5 uur. Het eerste blok start rond een half uur voor de eerste wedstrijd en het laatste blok eindigt een half uurtje na de laatste wedstrijd.

 Vind je het leuk om toch op het sportpark aanwezig te mogen zijn en vind je het leuk om dit op te pakken, stuur dan een mailtje naar tc@kcrkorfbal.nl.

 

Namens Bestuur en TC,

 

Michel van Swieten en Martijn Klootwijk