Oudejaarsdag: oliebollen-afhaaldag.

29 december 2018 | Nieuws

Allereerst: heel veel dank voor alle bestellingen. Hoewel we de geweldige omzet van het vorig jaar niet hebben gehaald zijn we toch bijzonder tevreden. Zo’n negenhonderd oliebollen en tweehonderdvijftig appelbeignets verkocht, dat is niet niks. Apart woord trouwens, “beignet”. Zoals iedereen weet betekent dit in het Frans: “buil”. Wel, aan de prijzen van onze oliebollenactie kun je je geen buil vallen. Maar we dwalen af, dat doen we wel vaker horen we. Tsja….

 Maandag 31 december, daar moeten we naar toe. Vanaf een uur of elf in de ochtend kunnen de bollen worden afgehaald. Wegens enorme drukte bij onze topbakker Voordijk zouden de bollen iets later kunnen arriveren. Geen probleem lijkt ons, er is erwtensoep, de bar is open en de sfeer zal zoals altijd bij onze heerlijke vereniging prima zijn. Leuk is het ook om tijdens het eventuele wachten de rendieren even te voeren, ze staan nog altijd op veld negen en tien. We hoorden overigens dat rendieren zich het meest prettig voelen bij een temperatuur van min 2 , maar dit terzijde.

Tot een uur of twee zijn de bestellingen af te halen. Daarbij kan worden gepind of contant betaald worden. In dat laatste geval graag gepast geld meenemen.

Wel, genoeg voor dit moment. Snel nu voor de twaalfde keer alle jaaroverzichten bekijken in verband met de traditionele en ongeëvenaarde Quizmaz.

Met vriendelijke groet,
Commissie Oliebol.