Panagos Iliadis keert terug bij KCR

8 september 2021 | Nieuws

Panagos Iliadis keert terug bij KCR

Panagos Iliadis keert per direct terug bij KCR. De speler, die overkomt van het Gorinchemse GKV, zal deze week al aansluiten bij de groep van trainers Patrick den Hertog en Terry Hereijgers en is aanstaande zaterdag speelgerechtigd.

De Griekse korfbal international verliet KCR in 2018 voor een avontuur in Gorinchem. Na enkele kampioenschappen behaalde hij afgelopen (corona)seizoen de hoofdklasse met die club. Voor hem een goed moment om deze stap huiswaarts te maken en te spelen bij de club waar hij is opgegroeid.

‘Pana’ over zijn terugkeer:

Ik heb zeer mooie herinneringen en momenten (mee)gemaakt bij GKV, wat de keuze best lastig maakte. Maar het is nu alleen echt tijd om naar huis te gaan en wat heb ik er onwijs veel zin in. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met de selectie, het plafond met elkaar op te zoeken en te doorbreken en natuurlijk kijk ik enorm uit naar de sfeer en ambiance die bij KCR heerst tijdens en rondom de wedstrijden, want hier mogen andere clubs jaloers op zijn. Ik hoop jullie allemaal te zien en te spreken, dus tot SNEL!

De TC is erg blij met deze terugkeer en wenst Panagos veel succes in de selectie bij KCR.