Patrick den Hertog nieuwe hoofdtrainer KCR

11 februari 2020 | Nieuws, Technische Commissie, Van het Bestuur

Met ingang van het volgend seizoen is Patrick Den Hertog de nieuwe hoofdtrainer van KCR. Met Patrick halen we een zeer ervaren trainer in huis, die zijn kwaliteiten heeft bewezen bij verenigingen als TOP (S), DeetosSnel en De Meervogels.

Patrick past perfect in het profiel dat KCR voor ogen heeft bij een hoofdtrainer van onze vereniging. Zijn visie op speelwijze, spelersontwikkeling en technisch beleid levert een directe meerwaarde binnen de ambities en doelstellingen van KCR. Om die reden is de intentie uitgesproken om meerdere jaren met elkaar een verbinding aan te gaan.

Samen met Patrick, de selectie en het technisch kader willen we als KCR groeien naar een stabiele vereniging in de overgangsklasse. Ook zal Patrick in samenspraak met de trainer van KCR 2 een bijdrage leveren aan het opleidingsplan binnen KCR.

Patrick geeft aan:

“KCR is een prachtige club met een geweldige accommodatie. De selectie bevat een groep enthousiaste spelers waarin ik nog verdere potentie zie in de aankomende jaren. Met veel energie ga ik samen met KCR aan de slag om de doelstellingen te realiseren en het jeugdplan een stap verder te brengen.”

Namens het bestuur en de TC,

Martijn Klootwijk en Michel van Swieten