UPDATE Persbericht van KCR Bestuur over Corona

12 maart 2020 | Nieuws, Van het Bestuur

Update

Als aanvulling op het eerdere persbericht om wedstrijden conform richtlijnen RIVM en KNKV af te lasten delen we mede dat tot 31 maart alle trainingen tevens zijn afgelast.

De activiteiten als oudertoernooi, lunchtoernooi jeu de boules, G-feestavond, Disney kangoeroe Spektakel en de Hokkie versus Tokkie zullen niet plaatsvinden.

 Het bestuur.

 

Eerdere berichtgeving

Alle wedstrijden van KCR zijn conform de richtlijn van de KNKV afgelast tot en met 31 maart. In de lijn van de landelijke berichtgeving zullen alle bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden afgelast. Dit geldt dan in iedere geval voor het oudertoernooi van morgenavond. Voor de overige activiteiten komt het bestuur op de korte termijn terug met een besluit.  Het clubhuis blijft op donderdagen en zaterdag gewoon open. De openingstijden worden nader bepaald.

Tot en met 31 maart zal ook het trainingsschema worden aangepast. Hierbij houden we rekening met de richtlijnen van KNKV en RIVM. Welke aanpassingen worden doorgevoerd zal op de korte termijn met de teams worden gecommuniceerd. Hiervoor geldt een communicatielijn van bestuur naar TC en van TC naar trainers en spelers.

Het bestuur.