Sander Roelofs nieuwe trainer KCR 2

10 mei 2018 | Technische Commissie |

Met ingang van het volgend seizoen is Sander Roelofs  de nieuwe trainer van KCR 2. Sander is geen onbekende binnen de vereniging. De afgelopen seizoenen was hij samen met Patricia van der Burgh verantwoordelijk voor de A1. Met de aanstelling van Sander heeft KCR de technische staf voor de selectie voor het komende seizoen rond. De samenwerking geldt voor meerdere jaren. Hiermee maakt KCR duidelijk dat Sander net als hoofdtrainer Dennis Gaemers een trainer is die past bij de ambitie om uit te groeien naar een stabiele vereniging in de top van de overgangsklasse en de reserve overgangsklasse.

“Doel is om de komende jaren de KCR selectie naar een hoger niveau te tillen en mijzelf daarbij in het trainerschap ook verder te ontwikkelen”, blikt Sander Roelofs vooruit.

Namens de TC,
Michel van Swieten