Sfeerimpressie Tweemaal Zes uit..

18 december 2018 | Nieuws

We hebben zeker niet het fijnste sportweekend van 2018 achter de rug. Aan het begin van de wedstrijd tegen Tweemaal Zes hoopten we stiekem op een gedeelde eerste plek na het verlies van ODIK eerder op de avond. En gedurende een groot deel van de wedstrijd hadden we ook het gevoel dat het wel goed zou komen. Helaas, in het laatste deel van het duel liep Twaalf in korte tijd uit naar de uiteindelijk eindstand van 27 – 22. Enigszins geflatteerd vinden we, maar daar koop je niet veel voor. Op de terugweg bijna ingesneeuwd, met sneeuwkettingen om Ridderkerk weer bereikt, om vast te stellen dat onze eerstelingen na twee heerlijke thuiswedstrijden terug op de korfbalaarde zijn. Met vier uit vier geen reden tot paniek, in 2019 gewoon de draad weer oppakken.

Goed om te zien dat het toch drastisch verjongde tweede netjes de punten blijft pakken, laten we niet vergeten dit lichtpunt te vermelden.

We gaan nu een lang Kerstreces in – aan de ene kant wel fijn, aan de andere kant hadden we zaterdag graag nog even een thuiswedstrijd in De Wissel gezien. Die gaat er pas weer komen op 19 januari.

Zo, nu eerst de focus op de Quizmas en oliebollenactie.

Tot zover,
Kabaal Club Ridderkerk,