Vier Sinterklaas met Sponsorkliks en steun KCR

10 november 2019 | Nieuws

 Vier Sinterklaas met Sponsorkliks en steun KCR.

‘Hij komt, hij komt, die goede, lieve Sint’…….ja, het is bijna zo ver. Sinterklaas staat voor de deur en de hulpsinterklazen moeten weer volop cadeaus kopen.

Doe dat dit jaar nu eens via Sponsorkliks, de link die op de KCR website staat en je steunt met elke aankoop KCR.  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7473

Er zijn 600 webwinkels bij aangesloten, waaronder de allergrootsten zoals Booking.com / Coolblue / Zalando / Bol.com / MediaMarkt. Jij betaalt niets extra’s en KCR krijgt commissie van elke aankoop die je doet.

Als elk KCR-lid komende week nu eens 1 aankoop doet via Sponsorkliks, dan zal je zien dat het resultaat heeft. En als je druk bezig bent met online bestellen en geen tijd hebt om eten te koken, doe dan via dezelfde link een bestelling bij “Thuisbezorgd.nl” en ook hiermee sponsor je KCR.

En als je deze week bestelt, zal de Sint zorgen dat jij op tijd je cadeaus in huis hebt!

Klik, koop, klaar – bestellen maar!

De opbrengst van aankopen via Sponsorkliks in oktober was EUR 47,72 voor KCR mede door een zeer grote aankoop bij CoolBlue. Dus, gebruik de Sponsorkliks-link en verdien geld voor KCR.