SponsorKliks Browser-Extensie

11 april 2020 | Nieuws

Clubhuis dicht, inkomsten omlaag! Help KCR en installeer de SponsorKliks Browser-Extensie!

Beste KCR-leden,

Het Coronavirus heeft naast heel veel fysiek leed ook enorm veel impact op de economie. Naast dat het bedrijfsleven bijna volledig op z’n gat ligt zijn de consequenties voor veel verenigingen ook niet te overzien. Het clubhuis is dicht en aangezien elke vorm van inkomsten voor verenigingen zo belangrijk is, heeft ook de clubkas van KCR daar flink onder te lijden.

SponsorKliks vraagt daarom een ieder die KCR financieel in deze lastige tijden wil helpen onze nieuwe browser-extensie te installeren (wanneer je Google Chrome gebruikt). Zodoende wordt het toch weer een stuk moeilijker om SponsorKliks te vergeten bij je volgende online aankoop.

De browser-extensie zorgt er namelijk voor dat bij de meeste winkels de SponsorKlikslink van KCR automatisch wordt meegegeven wanneer je zo’n webwinkel bezoekt. Je hoeft dus niet eerst naar de SponsorKlikspagina van KCR te gaan.

Help KCR daarom in deze moeilijke tijden en installeer de SponsorKliks browser-extensie nu vanuit de Chrome Webstore.

Om verenigingen in deze moeilijke tijd te helpen, hebben Bol.com en Coolblue besloten toch weer commissie te verstrekken op alle aankopen via Sponsorkliks.

Namens KCR en SponsorKliks bedankt voor jullie steun!