Start van het seizoen en corona

26 augustus 2021 | Van het Bestuur

De start van het seizoen staat voor de deur. De voorbereidingen lopen en op zaterdag 4 september is de vertrouwde startdag. Dan spelen alle teams een wedstrijd thuis. De week erop zaterdag 11 september start de veldcompetitie. Zoals bekend zijn de huidige COVID maatregelen verlengd tot 20 september aanstaande.

Het positieve is dat de competitie normaal van start kan gaan en dat publiek is toegestaan. De standaard maatregelen van o.a. 1,5 meter afstand houden, handen wassen en blijf thuis als je ziek bent, blijven van kracht. Het clubhuis mag open en zowel binnen als op het terras mag er geconsumeerd worden mits op zitplaatsen. We hebben een groot complex dus binnen de kaders van de maatregelen is het goed mogelijk om met elkaar een gezellige wedstrijd dag te beleven.

Het is wel jammer dat geplande activiteiten in het kader van 10-jarig bestaan van KCR niet door kunnen gaan. Het bestuur heeft besloten deze geplande activiteiten te verplaatsen naar een later moment in het seizoen. Binnen de huidige mogelijkheden blijven we activiteiten organiseren. Wij kijken er naar uit om jullie allemaal weer te ontmoeten bij KCR !!

 

Het bestuur