Teamfoto’s zaterdag 19 september

15 september 2020 | Nieuws

Vervolg teamfoto’s

Zaterdag gaan we verder met het maken van teamfoto’s.  Dit jaar worden de foto’s volgens de richtlijnen van het RIVM gemaakt. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven geen afstand te houden van elkaar en volwassenen, zij kunnen met hun hele team op de foto (D, E, F).  De jeugd vanaf 13 jaar hoeft geen afstand te houden van elkaar, maar wel van volwassenen. De foto wordt dus gemaakt met de trainers op 1,5 meter afstand (A, B, C).

Aan de seniorenteams zal gevraagd worden of zij een teamfoto willen. Deze worden dan ook ingepland en worden volgens de richtlijnen van het RIVM, op 1,5 meter afstand van elkaar gemaakt. (Je kunt je nu al aanmelden door een mail te sturen naar fotograaf@kcrkorfbal.nl )

Mocht je nog geen pasfoto hebben voor sportlink kun je ook zaterdag langskomen in de sporthal op tussen 9.30 en 10.00 of spreek me even aan op het veld!

Het schema voor de teamfoto’s  staat hieronder vermeld.

De spelregels:

  • De foto’s worden in de zaal gemaakt. Neem daarom ook je zaalschoenen mee!
  • Kijk goed in onderstaand schema wanneer je aan de beurt bent. Ben je te laat, is de teamfoto niet altijd meer gegarandeerd.
  • Zorg dat je op tijd in je wedstrijdtenue aanwezig bent!
  • Is je team niet compleet, dan wordt toch de teamfoto gemaakt, zodat er van elk team een foto is. In overleg kan op een later tijdstip een nieuwe foto worden gemaakt.
  • Lukt de geplande tijd om een belangrijke reden niet, meld dit dan op tijd op onderstaand email-adres. In overleg kan er dan een ander moment ingepland worden.
  • Wil je niet op de foto, geef dit dan aan bij de fotograaf.

Heb je vragen of opmerkingen, stuur dan een mail naar fotograaf@kcrkorfbal.nl

 

Namens de KCR-fotografen,

Conny Mooldijk

Schema teamfoto’s

Tijd-voor-teamfoto-3