Thom Nugteren komt de selectie van KCR versterken

22 augustus 2019 | Nieuws

We kunnen met trots melden dat Thom Nugteren de overstap maakt van GKV naar KCR. De 25-jarige speler keert hiermee terug op voor hem vertrouwde grond. Thom begon zijn korfbalcarrière bij Sagitta en via de jeugd van DeetosSnel, Sporting Delta, waar hij in de hoofdklasse speelde, en GKV keert hij nu dus terug in Ridderkerk.  

“Nadat ik eind vorig seizoen al benaderd ben door KCR, koos ik in eerste instantie toch voor een langer verblijf bij GKV. Tijdens de zomerperiode is het gevoel om terug te keren op de Ridderkerkse velden steeds groter geworden. Daar opvolgend is het een logische keuze, zeker ook omdat mijn vriendin Demi van Herwaarden in de selectie speelt, om aan te sluiten bij de selectie van KCR. Daarnaast ken ik KCR vooral als tegenstander en dat waren altijd leuke wedstrijden. Vooral het spelen met zoveel toeschouwers spreekt mij dan ook erg aan! Ik wil, met heel de selectie, mooie resultaten neerzetten en als club doorgroeien!” 

Uiteraard zijn we als TC en technische staf blij met de komst van Thom. En we wensen hem dan ook veel succes en plezier bij onze vereniging.  

namens de TC,
Michel van Swieten