Versoepeling regels voor jongeren 13 t/m 18 jaar

1 juni 2020 | Nieuws, Van het Bestuur

Het zal niemand ontgaan zijn dat het kabinet vanaf 1 juni een aantal maatregelen heeft versoepeld. Jongeren van 13 jaar tot en met 18 jaar mochten al onder begeleiding (door sportvereniging) buiten sporten met elkaar. Maar de 1,5 meter afstand geldt van 1 juni NIET meer voor deze leeftijdscategorie. Wel houdt de trainer/begeleider nog steeds afstand tot de groep. Kleedkamers blijven voorlopig wel gesloten tot 1 september.

De komende weken kunnen alle teams tot en met de A’s dus normaal trainen en onderling wedstrijden spelen. De trainingstijdstippen blijven ongewijzigd. Wel zal alvast getraind worden in de nieuwe leeftijdsgroepen c.q. teamindelingen. Als alles goed blijft gaan mogen de sportkantines vanaf 1 juli weer open. Daar kijken we natuurlijk naar uit, omdat er dan weer meer activiteiten rond het clubhuis georganiseerd kunnen worden.