Trainen vanaf as maandag

4 december 2021 | Nieuws, Technische Commissie, Van het Bestuur

Vandaag hebben we met z’n allen er het beste van gemaakt. Een eerste zaterdag met (oefen)wedstrijden zonder publiek op basis van de nieuwe regels is redelijk verlopen. Helaas werden wel een aantal wedstrijden afgezegd. Hoogtepunt was natuurlijk de pietentraining van de kangoeroes vanmorgen.

Ondertussen is er ook duidelijkheid over de trainingsmogelijkheden die er in ieder geval de aanstaande drie weken zijn. Er is voor gekozen om alle ploegen tot en met de B één keer de mogelijkheid te geven om in groepsverband te trainen voor 17 uur. Hierbij hebben we geprobeerd op basis van beschikbare zaal en schooltijden enigszins een acceptabele planning te maken. Uiteraard is dit voor vele trainers, maar ook spelers en ouders mogelijk een lastige opgave. We vragen hiervoor begrip en houden uiteraard er zelf ook rekening mee dat bijvoorbeeld vanwege school iemand afwezig kan zijn, later zou kunnen aansluiten of eerder weg moet.

Omdat De Wissel ’s-middags niet beschikbaar is vinden alle trainingen plaats in de Fakkel

Trainingsschema:

We trainen met de verschillende leeftijdsgroepen / teams op:

Maandag            15:30 – 17:00 uur alle D ploegen            
Dinsdag              15:30 – 17:00 uur C2, C3 en B3
Woensdag          14:30 – 15:45 uur alle F ploegen
Woensdag          15:45 – 17:00 uur B1, B2 en C1
Vrijdag                14:30 – 16:00 uur alle E ploegen

Zoals al aangegeven kunnen trainers wekelijks wisselen en bestaat er de kans dat je geen trainen krijgt van je eigen trainer.

We wensen iedereen veel trainingsplezier.

TC en bestuur