Trainingsschema veld 2021-2022

14 augustus 2021 | Technische Commissie

Vanaf maandag 16 augustus starten de trainingen weer voor alle teams volgens bijgaand trainingsschema.

We wensen iedereen veel succes en een goede voorbereiding voor het nieuwe korfbal seizoen.

De indelingen van de poules zijn ook bekend en terug te vinden in de ‘KNKV wedstrijdzaken’ app waarin ook op korte termijn de wedstrijden te vinden zijn.

Je kan de app downloaden als speler en indien je nog geen account hebt een account aanmaken met het e-mailadres waarmee je bij KCR in de ledenadministratie bekend bent. Je kan ook als ouder of niet spelend lid altijd een account aanmaken als toeschouwer en daarmee de wedstrijden volgen van KCR of andere verenigingen.

Het programma van oefenwedstrijden de komende tijd vind je elders op de website.

De competitie start op zaterdag 11 september.

Veel succes en korfbal plezier iedereen.

Namens de TC
Marianne Vlasblom