*Update Corona*

24 maart 2020 | Nieuws, Van het Bestuur

Naar aanleiding van het gisteren genomen besluit van de regering om alle evenementen tot 1 juni 2020 af te lasten, heeft de KNKV besloten de 2ehelft van de veldcompetitie niet te laten doorgaan. Het besluit van de regering heeft een enorme impact op ons allemaal. En dus ook voor onze leden en betrokkenen bij KCR.

Binnen KCR hadden we een aantal leuke (sport)activiteiten gepland en staan er ook mooie persoonlijke gebeurtenissen op de agenda voor onze leden. Verjaardagen, trouwerijen, een drankje op de club, wedstrijden, trainingen en het korfbalkamp zijn voorbeelden van activiteiten die nu niet door kunnen gaan of anders moeten worden ingevuld. Hiervan zien we ook creatieve ideeën ontstaan door het gebruik van social media. We zetten ons er dan ook voor in om samen met de trainers en coaches te proberen de binding met leden en spelers te behouden. Op facebook zien we veel creatieve mogelijkheden en als club zijn we ook creatief genoeg. We denken daarbij bijvoorbeeld aan de #StayAtHomeKCRQuiz.

Als bestuur en TC zijn we bijvoorbeeld aan het bekijken welke (sport)activiteiten, zoals trainingen en het creatief afronden van het seizoen we kunnen organiseren zodra dit weer mogelijk is.

Als KCR zijn we financieel en sportief gezond, wij hebben er alle vertrouwen in dat we deze tegenslag samen te boven komen.

Als bestuur houden we de berichtgeving van de regering en de knkv in de gaten. Mochten er wijzigingen optreden dan zullen we uiteraard hierop reageren.

Voor nu wensen we iedereen een goede gezondheid toe. Laten we goed op elkaar passen.

 

Het Bestuur

Erik de Vries

Jamie Schuit

Kelly Slikboer

Martijn Klootwijk