Update corona versoepelingen

26 januari 2022 | Technische Commissie

Nadat we sinds vorige week weer lekker normaal konden trainen, mogen we met ingang van woensdag 26 januari ook weer doen wat we uiteraard het allerleukst vinden: wedstrijden spelen!

Op de laatste persconferentie werd duidelijk dat dit ook weer is toegestaan.

Over het vervolg van de competitie heeft de KNKV zich gebogen en daar is uitgekomen dat er voor wedstrijdkorfbal nieuwe (kleinere) poules worden gemaakt. De start hiervan is op zaterdag 5 februari. De nieuwe poules en het bijhorende programma komen zo snel mogelijk in de KNKV App. De meeste wedstrijdkorfbal-teams (C1, B1, A1, 3, 2 en 1) zullen aanstaande zaterdag 29 januari oefenwedstrijden spelen.

Voor breedtekorfbal betekent het dat de wedstrijden zoals deze gepland waren, gewoon doorgang zullen vinden. Dat wil zeggen dat aanstaande zaterdag 29 januari, de eerste competitiewedstrijden worden gespeeld.

De concrete wedstrijdplanning en daarbij horende tijden zijn te vinden in de meest actuele weekbrief. Klik hier

Ook is de aanwezigheid van publiek gelukkig weer toegestaan. Korfballen voor volle tribunes is veel leuker dan in een vrijwel lege sporthal, dus ook hier zijn wij heel blij mee. Wij wijzen u graag op de hieronder geldende maatregelen:

  • Houd zoveel mogelijk 1.5 m afstand;
  • U heeft een vaste (beschikbare) zitplaats;
  • Draag een mondkapje (vanaf 13 jaar) als u zich verplaatst;
  • Het Corona Toegangsbewijs (CTB) wordt bij binnenkomst gecontroleerd voor sportbeoefening bij personen van 18 jaar en ouder;
    (Wij vragen wederom de aanvoerders dit te controleren op trainingsavonden)
  • Geniet van de wedstrijden! Juich, klap en moedig aan op een positieve manier!

Uiteraard blijven we gewoon het reguliere trainingsschema volgen.

Wij wensen jullie onwijs veel succes en plezier in de komende wedstrijden!

Namens de TC.