Upstairs te gast

6 oktober 2023 | Nieuws

Komende zaterdag 7 oktober staan er diverse thuiswedstrijden op het programma. Niet extreem druk, maar gewoon gezellig. Dit weekend is de sporthal verhuurd aan Upstairs, de sportschool voor Streetdance van de ons welbekende Wesley Maaskant.

Omdat de hal bij de toiletten ook de entree voor Upstairs is, vragen we je met klem om zoveel mogelijk onze tassenrekken te gebruiken en niet je tas op de grond in de hal te zetten.

Indeling kleedkamers
De indeling van de kleedkamers is hierdoor als volgt:

Kleedkamer 1             Upstairs
Kleedkamer 2             Upstairs
Kleedkamer 3             Dames/ meisjes         gasten
Kleedkamer 4             Dames/ meisjes         KCR
Kleedkamer 5             Heren/ jongens           gasten
Kleedkamer 6             Heren/ jongens           KCR

Frituur uurtje dicht
Tussen 17:00 uur en 18:00 uur is de frituur tijdelijk gesloten. Dit omdat wij gevraagd zijn de frites en snacks voor de gasten te verzorgen. Samen met de vrijwilligers van Upstairs bakken we in dat uurtje even voor de deelnemers aan hun Dance-event. De keuken is echter niet helemaal dicht in dat uur. Er zijn dan wel gewoon tosti’s en broodjes gezond te verkrijgen.

Fietsen
Omdat ook personen van Upstairs op de fiets zullen komen, vragen wij je om gebruik te maken van de grote fietsenstalling of in ieder geval je fiets nergens op een tussenpad, niet tegen een hek en niet op het terras van de buren van Ten Donck te plaatsen.

Alvast dank voor jullie medewerking en wij wensen iedereen van KCR en Upstairs een fijn en sportief weekend.