vacature KCR 3

13 juli 2020 | Nieuws

KCR uit Ridderkerk is voor het seizoen 2020-2021 op zoek naar een trainer/coach voor Senioren 3. KCR 3, een gemotiveerd, maar ook gezellig team, speelt momenteel zowel op het veld als in de zaal in de reserve 2e klasse.

De wens en ambitie zijn echter om de sportieve prestaties in de komende jaren te verbeteren. We zijn op zoek naar iemand die de spelers individueel en het team als geheel kan laten groeien. Daarmee realiseren we ook een betere aansluiting met KCR 2, spelend in de reserve Overgangsklasse.

Heb jij technisch en tactisch inzicht, en heb jij het vermogen om dit op een positieve en duurzame manier op de groep over te brengen? Wil je werken binnen een prestatiegerichte, maar zeker ook gezellige club van 500 leden, met een prachtige eigen accommodatie? Dan zijn wij op zoek naar jou! We verwachten van jou dat je de doordeweekse trainingen voor KCR 3 & KCR 4 verzorgt en KCR 3 naar een hoger niveau coacht bij competitiewedstrijden op de zaterdag. Uiteraard stellen wij hier een passende vergoeding tegenover.

Ben jij die ambitieuze en enthousiaste trainer die deze uitdaging met ons aan wil gaan? Of heb je na het lezen nog vragen. Stuur dan een e-mail naar bestuur@kcrkorfbal.nl en gaan we met elkaar in gesprek.

Met vriendelijke groet,
Namens KCR