Vacature vanuit de Commissie Groei

4 juli 2018 | Overig |

We zijn op zoek naar enthousiastelingen die ons kunnen en willen helpen bij ledenwervingsactiviteiten. Denk aan hulp bij wijksportdagen en vakantieactiviteiten die door Welzijn Ridderkerk worden georganiseerd en waarbij KCR de kans krijgt om de korfbalsport en de vereniging te promoten. Tijdens de Koningspelen worden we als vereniging ook regelmatig benaderd door scholen om onze sport te promoten. Ook zouden we graag weer de scholen langs gaan om clinics te geven. Dit zijn allemaal hele mooie kansen om nieuwe leden te werven! We hebben echter te weinig mankracht om aan als deze aanvragen te voldoen.

Daarom hebben we jouw hulp nodig!

Vind jij het leuk om af en toe een dag(deel) actief te zijn voor onze vereniging? Geef dit dan bij ons aan. Het gaat maar om een paar keer per jaar. En ook als je maar één keer zou kunnen is dat ook al heel mooi!

Kortom:

• Ben je enthousiast?
  • Vind je het leuk om met kinderen te werken?
  • Wil je KCR helpen om nieuwe leden te werven?
  • Wil je nergens aan vast zitten, maar wel af en toe wat willen doen voor onze vereniging? Alleen of samen met je vrienden? Op de dagen die voor jou uitkomen?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Zonder jouw hulp is nieuwe aanwas niet mogelijk. En voor een gezonde vereniging is dit wel noodzakelijk!

Britt Willemsen
Marloes Klootwijk