Vaccineren in sporthal De Wissel is begonnen

21 mei 2021 | Nieuws, Van het Bestuur

Donderdag 20 mei is de GGD gestart met vaccineren in sporthal de Wissel. Zoals eerder gecommuniceerd heeft dit geen directe invloed op de activiteiten van de vereniging. Er kan nog steeds buiten gesport worden. Alles binnen de kaders van de Corona Maatregelen. Daar verandert niets aan. We hebben echter wel te maken met een aantal richtlijnen vanuit de GGD. Een goed moment om met elkaar te delen waar we ons als vereniging aan moeten houden en welke nadere afspraken we nog willen maken.

  • Belangrijkste is te weten dat de Sporthal De Wissel GGD-terrein is. De planning is nu dat de komende maanden 7 dagen in de week gevaccineerd gaat worden.
  • Het is voor alle leden verboden om de sporthal, kleedkamers, tribunes etc. te betreden. Alleen de leden die keukendienst doen t.b.v. de catering mogen in de ruimte boven de tribunes komen.
  • Aanwijzingen van de beveiliging moeten opgevolgd worden.
  • De leden van KCR kunnen gebruik blijven maken van de toiletten naast het clubhuis en het invalidentoilet. Deze zijn te bereiken via de lange gang.
  • Vanaf heden wordt aan alle leden weer gevraagd om fietsen en scooters te parkeren naast het hoofdveld. De reden hiervoor is dat we vermenging en doorkruising van verkeerstromen en looproutes willen vermijden. De looproute voor mensen, die voor vaccinatie komen start bij het fietsenhok en bij vertrek lopen mensen daar ook langs.
  • Op het terrein van KCR blijven de bestaande algemene maatregelen van kracht zoals 1,5 meter afstand houden, regelmatig handen wassen en thuisblijven als je klachten hebt.

 

Met kleine aanpassingen kunnen onze activiteiten doorgaan en tegelijkertijd het vaccineren nu in hoog tempo doorgaan. Daarmee hopelijk snel weer alles naar normaal. Waarbij we natuurlijk enorm uitkijken naar de start van het nieuwe seizoen zonder beperkingen.