Vraag 9 #StayAtHomeKCRQuiz

31 maart 2020 | Nieuws

Test de komende dagen uw KCR-kennis met de #StayAtHomeKCRQuiz. Het werkt heel simpel: Martijn en Vincent stellen sinds maandag 23 maart op de website van KCR elke dag een nieuwe vraag over onze club. Noteer van elk antwoord de beginletter. Heeft u alle twaalf vragen beantwoord, vorm dan met de twaalf letters het eindwoord. 

Van elk antwoord wordt de beginletter genoteerd. Bij eigennamen wordt de beginletter van de achternaam genoteerd, waarbij tussenvoegsels als “de” en “van der” worden genegeerd. Is uw antwoord “Martijn Gorter”? Noteer dan de “G”. Is uw antwoord “Vincent de Kreek”? Noteer dan de “K” van “Kreek”. Bij clubnamen worden voorvoegsels als “KV” en “CKV” genegeerd. Is uw antwoord “PKC”? Noteer dan de “P”. Is uw antwoord “CKC Kinderdijk”? Noteer dan de “K” van “Kinderdijk”.

De vragen worden in willekeurige volgorde gesteld. De twaalf letters vormen op het eind dus niet direct het eindwoord. Om het woord te raden, moet er dus geschoven en gepuzzeld worden. Heeft u het eindwoord geraden, mail dan het woord en al uw antwoorden naar quizmas@kcrkorfbal.nl. Na de twaalf quizdagen zullen de winnaars, het eindwoord én alle juiste antwoorden op de website worden geplaatst.

Bij het samenstellen van de vragen hebben Martijn en Vincent gebruik gemaakt van parate kennis, nutteloze weetjes en kansloze feitjes. Niet alle vragen zijn daarom ook op te zoeken. Doe uw best. Daag vrienden uit. Maar let op! Afkijken is niet toegestaan. Ook hier geldt: houd 1,5 meter afstand. Een dringend beroep om antwoorden niet via social media te delen, u maakt hier de ‘concurrentie’ alleen maar wijzer.

Vandaag is het tijd voor vraag 9:

KCR 1 werd op 9 juni 2012 voor het eerst in de clubhistorie kampioen op het veld. Het team van trainer Steven de Graaf won die dag in een beslissingsduel met 18-17 van Swift. Welke invaller ontbreekt in de opstelling van deze kampioenswedstrijd?