Voetbalquiz bij de buren

25 september 2022 | Nieuws

Afgelopen zaterdag was het de landelijke burendag, maar komende week krijg je nog een mogelijkheid om kennis te maken mt buren op het Reyerpark, Vrijdagavond 0 september organiseren onze buren van SV Slikkerveer een voetbalquiz. Hier lees je meer:

Op vrijdagavond 30 september is het eindelijk tijd voor de negende editie van de traditionele Voetbal Koppel Quiz op Slikkerveer. In een avondvullend programma laten duo’s hun breinen kraken over onder meer alle belangrijke en vooral onbelangrijke zaken in de voetballerij.

Naast de leuke prijzen die gewonnen kunnen worden, is de inzet vooral het hebben van een onvergetelijk gezellige avond in het clubhuis. Zoals altijd wordt er ook gestreden om de titel ‘Beste Slikkerveerkoppel’. De quizvragen bestaan als ieder jaar uit uiteenlopende onderwerpen, waaronder Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Champions League en landentoernooien. Ook de welbekende Panini plaatjes komen op het scherm voorbij.

Aanmelden gaat via quiz@svslikkerveer.nl. Vergeet naast de namen niet het teamnaam. Deelname is € 15,- per koppel, die in de kantine voorafgaand aan de quiz betaald zal worden. De aanvang van de voetbalquiz is 19:30 uur.