Vooraankondiging optreden pop-rock koor Sweet Pepper.

7 maart 2019 | Nieuws

Op zaterdag 16 maart speelt ons eerste een thuiswedstrijd tegen ODIK. Dit belooft nu al een gedenkwaardige avond te worden:

• Het eerste gaat de koploper verslaan;
  • Onze allerjongste korfballers, de kangoeroes, mogen oplopen met het eerste;
  • Én heel bijzonder: de avond wordt afgesloten door het pop-rock koor Sweet Pepper.

Sweet Pepper is een internationaal bekend koor bestaande uit zo’n 35 topzangers. De Peppers hebben niet alleen al enkele optredens in de Ahoy achter de rug, maar ook in de Madison Square Gardens in New York en (twee maanden geleden nog) in de Sidney opera hal. Na lange onderhandelingen is de Kabaalclub erin geslaagd deze giganten naar de Wissel te halen.

Komt allen, dit is echt een unieke kans om dit koor aan het werk te zien.

Entreeprijs: twee frisbees kopen.

Maar eerst natuurlijk de wedstrijd van aanstaande zaterdag. Wint het eerste van Tweemaal Zes en verliest HKV/Ons Eibernest dan is ons vlaggenschip veilig. Dat zou een geweldige prestatie zijn !

Tot zover,
Kabaal Club Ridderkerk.