Voorlopige opstellingen 2021-2022

1 juni 2021 | Technische Commissie

Beste spelers van KCR,

Hierbij de voorlopige opstellingen en selectie voor de periode juni en het nieuwe seizoen. Bij een aantal teams is er sprake van een selectie, de definitieve opstelling volgt na de trainingsperiode in augustus 2021 voor de start van de competitie 2021-2022.

Wij hopen deze week ook meer te horen over een door het KNKV georganiseerde mini competitie op zaterdag 12, 19 en 26 juni waarvoor we de teams van de A t/m F allemaal hebben opgegeven.

Er wordt vanaf woensdag 2 juni tot en met donderdag 1 juli getraind volgens het op de site aangegeven trainingsschema. Dit is voor alle teams en selecties volgens de voorlopige opstellingen.
Vanaf zaterdag 5 juni vervalt er weer een corona maatregel en mogen ook de spelers ouder dan 27 jaar weer meedoen binnen de 1,5 meter.

Voor C3 en C4 is het op het moment van schrijven nog niet gelukt om trainers / coaches vast te leggen. Hier wordt hard aan gewerkt. Vind jij het leuk om een team te trainen en te coachen komend seizoen meld je dan aan bij de TC-coördinator van de C (Harry Vos) of bij een van de andere TC leden.

Op zaterdag 3 juli zal er nog een vriendjestoernooi worden georganiseerd voor de kinderen uit groep 2, 3 en 4. Houd hiervoor de berichtgeving van de commissie Groei in de gaten.

De start van de competitie 2021/2022 staat gepland voor 11 september 2021. Het eerste grote evenement op de KCR kalender is de KCR startdag op zaterdag 4 september.

Voor de nieuwe competitie zullen de trainingen starten op maandag 16 augustus. De selecties zullen wellicht eerder starten. Dit zal door de trainers worden gedeeld met de teams.
De eerste oefenwedstrijden staan gepland op zaterdag 21 augustus. Deze dag gaan een aantal selectieteams deelnemen aan een korfbal 3-kamp in Antwerpen. Meer informatie volgt tijdens de zomervakantie.

Wij wensen iedereen weer veel plezier met het weer voltallig trainen en voor de jeugd een fijne mini competitie in de maand juni.

Namens de TC,

Marianne Vlasblom

 

Voorlopige opstellingen 2021-2022

Spelende-leden-voor-publicatie-juni