Vrijdag en zaterdag open

15 november 2021 | Nieuws

Komende weken is er in verband met de verscherpte maatregelen geen mogelijkheid om tijdens trainingsavonden het clubhuis te openen.

Ondanks dat er op zaterdag wedstrijden zijn, kun je deze niet als toeschouwer bijwonen, want publiek is niet toegestaan. Omdat we met het clubhuis onder de horecagelegenheden vallen, mogen we wel gewoon tot 20.00 uur geopend zijn. Zo kunnen spelers van KCR, begeleiding, bezoekende ploegen en jeu de boulers op zaterdag toch hun hapje en drankje bestellen. Uiteraard onder de elders op deze website gemelde voorwaarden. De keuken zal gewoon geopend zijn. Andere leden zijn gewoon welkom, maar de wedstrijd bekijken is dus live echt niet mogelijk. Wel zijn de wedstrijden in het clubhuis te zien via de vaste ‘zaalcam’.

We merkten afgelopen zaterdag dat het toch wel belangrijk is en gewaardeerd wordt om elkaar te blijven ontmoeten. Daarom bieden we de leden de mogelijkheid om komende vrijdag 19 november een drankje te komen doen op onze ‘Vrijmibo’. Zo kunnen spelers en leden die op zaterdag clubverplichtingen hebben, toch ook even hun relaxmomentje pakken. De keuken is niet geopend voor bestelling, maar KCR zorgt voor wat lekkere hapjes. Vanaf 16:00 uur ben je welkom. Dit doen we wel onder de voorwaarden die het RIVM ons stelt, waaronder vaste zitplaatsen. Zonder groen vinkje in de Corona Check app, kun je helaas niet binnenkomen.

Openingstijden clubhuis deze week:
Vrijdag 16:00-20:00 uur (geen keuken)
Zaterdag 08:30-20:00 uur (keuken tot 19:30 uur)

Tot vrijdag en/of zaterdag.