Week van de scheidsrechter

27 september 2023 | Nieuws

Vanaf a.s. zaterdag 30 september t/m 8 oktober is het de week van de scheidsrechter.
Een landelijk initiatief van het NOC NSF, om de scheidsrechter centraal te zetten.
Bij deze een welgemeende dank voor alle scheidsrechters die (wekelijks) op de velden van KCR fluiten. Onze eigen leden, maar ook de scheidsrechters van buiten de vereniging die bij ons fluiten.
Ook een dank voor de scheidsrechters die wekelijks buiten de deur fluiten of beoordelen, uit het zicht van ons allemaal.

Een goede gelegenheid om de komende 2 zaterdagen en de doordeweekse wedstrijden de scheidsrechter éxtra in het zonnetje te zetten.
Dat kan door een extra praatje, een mooi compliment, een bedankje, of het geven van een kleine attentie als team om te benadrukken hoe fijn we het vinden dat er een scheidsrechter is.

Zonder scheidsrechter kan er simpelweg niet gespeeld worden.

Uiteraard, en volledig ten overvloede, is de waardering dat er een scheidsrechter is niet beperkt tot deze ene week. Laten we met z’n allen blij zijn met de scheidsrechter vóór, tijdens en zeker ook ná de wedstrijd. Laten we als KCR sportief zijn in en langs het veld van het 1e tot en met F5!

Tot slot nog een kleine oproep. Een rondje langs de korfbalvelden leert dat er langs de lijn heel erg veel hele goede scheidsrechters moeten staan.
Pak dan ook de fluit eens op!
Er zijn nooit genoeg scheidsrechters.

Laat het de scheidsrechterscommissie weten.
Gerard Plaisier
Dirk Belder