Wekelijks je bon betalen

21 september 2021 | Nieuws

Het is fijn om te zien dat de vereniging weer volop draait na de diverse lange periodes van stilte. En dat zien we aan het einde van de zaterdag terug in de omzet, waarmee we als club natuurlijk heel blij zijn. Bijkomend effect van het grote aantal klanten is ook de administratie die erbij hoort.

De laatste weken blijven diverse bonnen te lang staan, waardoor het overzicht in de kassa er niet beter op wordt. Op een drukke zaterdag zoals afgelopen week gaat er voor de barvrijwilligers veel tijd verloren in het scrollen naar de juiste persoon. 

Wen jezelf aan om eenmaal per week je bon af te rekenen, op zaterdag of je vaste trainingsavond. Zo houd je het niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen achter de bar overzichtelijk.

Maak je tijdens je bardienst een bon aan in de kassa? Dan altijd gewoon op voornaam én achternaam (of familie en achternaam). We zijn nu eenmaal een familiesport, dus diverse namen komen vaker voor. De juiste omschrijving zorgt voor zo min mogelijk misverstanden. Geen bijnamen of afkortingen dus.

Daarnaast het verzoek om, wanneer je geen bardienst hebt, je voor sleutels of coolpacks e.d. aan de bar te melden en sowieso geen producten zelf te pakken en aan te slaan. Daar hebben we immers onze barvrijwilligers voor.

Dank voor jullie medewerking.