Zaterdag 1 september startdag en verbouwfeest bij KCR

18 juli 2018 | Activiteiten |

Voor de allerallerallerlaatste keer mogen we nog één keer het clubhuis van KCR misbruiken voor een feestje. En het kan dan ook niet anders dat we het een waardig afscheid gaan geven.

Zaterdag 1 september is voor ons de welbekende startdag bij KCR. De laatste zaterdag voor de competitie begint. Op deze dag heeft ieder team een thuiswedstrijd met maar één doel: Nog één laatste keer spelen waar KCR begonnen is. Deze dag staat dus volledig in het teken van afscheid nemen. Maar het belooft geen droevig afscheid te worden.

De welbekende KCR BBQ zal ook deze dag weer worden aangegooid en voor de mensen die nog niet bekend zijn met de BBQ; Je komt niets tekort! Alle informatie wat betreft de BBQ zal spoedig via de website bekend worden gemaakt.

En wat is een afscheid zonder feest? Bij KCR zoeken we vaak een goede reden, maar een betere dan deze gaan we niet krijgen. Nog een keertje Spice Girls zingen, nog een keer je nek breken over het stoepje buiten, nog een keer met z’n allen rond de picknicktafel.

En om alles nog mooier te maken, introduceren KCR’s eerste Happy Hour. Tussen 9 en 10 verkopen we aan de deur strippenkaarten. Met deze strippenkaarten kun je tien cocktails naar keuze halen. Deze strippenkaarten worden alleen verkocht tussen 9 en 10, maar kunnen natuurlijk gewoon de hele avond gebruikt worden. Overigens zijn de cocktails natuurlijk ook de hele avond te koop.

Al met al is er geen reden om dit feest te missen.

Tot dan!