Zaterdag 13 april Junglefeest

31 maart 2019 | Activiteiten

Maak de Freek Vonk in je los! Dieren, dieren, overal dieren. Het is weer tijd voor een feestje en niet zomaar één. Het allereerste junglefeest bij KCR. Trek de lianen uit de kast en kom als Tarzan. Of kleed je aan als een van de vele dieren.

Op zaterdag 13 april zal, naast de eerste oefenwedstrijden, dit feestje plaats vinden. Zoals gebruikelijk begint het ook deze keer weer om 21:00 en zal er ook deze keer weer om een kleine vergoeding worden gevraagd van €2,-.

Het blijft lastig om iemand te vinden die ons wil vermaken met leuke muziek, dus we zullen het tot die tijd zelf moeten blijven doen. We hebben speciaal voor deze keer een open Spotify-playlist gemaakt, waaraan iedereen zijn of haar muziek kan toevoegen. De lijst vind je hierrrr: https://spoti.fi/2FrosoT. We hebben er al een aantal liedjes als voorbeeld in gezet, maar vul het vooral aan!

Verder willen we jullie ook weer wijzen op de geldende huisregels:
– Géén eigen consumpties meenemen/drinken. Hierop zal ook gecontroleerd worden bij binnenkomst en tijdens het feest. Dit wordt ingenomen. Ook zal buiten het clubhuis hierop gecontroleerd worden.
– Zonder bandje krijg je geen drinken aan de bar. Het is voor het barpersoneel lastig te zien of je 18 bent of niet. Daarbij is het verplicht voor iedereen om entree te betalen. Bandjes worden bij binnenkomst gegeven. Na 11u zijn deze op te halen bij iemand van de feestcommissie.
– Bij binnenkomst worden de tassen gecontroleerd. Als er dan alcohol wordt gevonden, nemen we dit in. Uiteraard krijg je dit aan het eind van het feest weer terug.

De huisregels zijn er, omdat er teveel alcoholgebruik onder jongeren is bij KCR. Bij binnenkomst van het clubhuis ga je akkoord met deze regels. Wanneer er geen akkoord is vanuit jou, mogen we je helaas niet binnenlaten.

Tot dan!