Zomertijden clubhuis

29 juni 2019 | Nieuws

Na de drukte van het succesvolle bedrijventoernooi en het NK voor C 1e klasse gaan we langzaamaan toch even bijkomen van het eerste seizoen op de nieuwe lokatie. Het was een druk jaar. Ook voor onze vrijwilligers. Maar de lokatie is natuurlijk te mooi om helemaal gesloten houden. En de boulers blijven uiteraard actief.

24 t/m 29 juni
In deze week is het clubhuis nog op dinsdag- en donderdagavond open. Zaterdag 29 juni vanaf 16.00 uur.

Vanaf 1 juli
Vanaf deze week is het clubhuis op donderdagavond vanaf 19.00 uur open en op zaterdag vanaf 16.00 uur. (Behalve dan op zaterdag 6 juli. Dan is er mixtoernooi, BBQ en slotfeest)

Bonnen
Er staan in de kassa nog bonnen open. In verband met het sluiten van het boekjaar moeten de openstaande rekeningen komende week betaald worden. Dat kan alleen op dinsdag 25 en donderdag 27 juni.