Trainingstijden

1e helft veldseizoen 2018-2019

Nieuwe accommodatie – nieuwe veldindelingen en nieuwe afspraken.

Vanaf 10 september a.s. wordt er getraind op de nieuwe accommodatie op het Reyerpark. Bijgaand de nieuwe veldindeling voor alle teams. Het hoofdveld (veld 1) kan vooralsnog alleen door de aangewezen teams gebruikt worden om partij vormen te oefenen en wordt gebruikt bij doordeweekse wedstrijden zoals beker en/of inhaalwedstrijden maar NIET voor trainingen.

Verder het verzoek aan ieder team om na afloop van zijn training (met elkaar) al het materiaal en afval op te ruimen.

Mocht er al een volgend team aanwezig (!) zijn om materiaal over te nemen dan is dat meegenomen. Maar is er (nog) niemand dan aub ALLES opruimen. Het team dat na jullie traint pakt dan zelf weer zijn materiaal.

Onder opruimen valt in ieder geval:

– Lege flesjes in de afvalbak en bidons mee nemen.
– Voetplaten met handvat weer onder de bankjes in de dug-outs.
– Palen en/of tussenstukjes weer op de juiste plek in de palen kooi.
– Manden en ballen naar de berging.
– Dekseltjes van de potten op het veld in (nog te maken bakjes ?) de dug-outs en na de training weer terug op de potten.
– Hek van de palenkooi op slot en ALLE voetplaten van het veld (na de laatste training).

Alvast bedankt voor ieders medewerking.
En allemaal veel plezier met de eerste thuiswedstrijden en trainingen op het Reyerpark.

Namens de TC,
Marianne Vlasblom