Commissie Groei

Ledenwerfacties

Een van de ledenwerfacties is het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi. Dit toernooi wordt bij alle basisscholen in Ridderkerk onder de aandacht gebracht. Per school kan je inschrijven met 1 of meerdere teams. Je speelt dan een aantal korfbalwedstrijden tegen andere scholen. Trainingen voor deze wedstrijden worden georganiseerd op het veld van KCR. Ben je nog geen lid van onze korfbalvereniging en wil je eens wat meer weten over de sport, dan is meedoen aan het Schoolkorfbaltoernooi een prima gelegenheid.

Op zoek naar een origineel kinderfeestje?
Dan ben je bij KCR aan het goede adres!
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bijv. patatjes eten, meedoen aan een korfbalclinic, spelen op het beweegplein, op de foto met Mario. Er zijn vele mogelijkheden, zowel voor binnen- als buitenactiviteiten.

Neem voor meer informatie contact op met een van de leden van de commissie Groei.

Britt Willemsen

brittwillemsen1@hotmail.com