Commissie Groei

                 

Ledenwerfacties

Een van de ledenwerfacties is het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi. Dit toernooi wordt georganiseerd voor de groepen 5 van alle basisscholen in Ridderkerk. Trainingen voor deze wedstrijden worden georganiseerd op het veld van KCR. Ben je nog geen lid van onze korfbalvereniging en wil je eens wat meer weten over de sport, dan is meedoen aan het Schoolkorfbaltoernooi een prima gelegenheid. Verder doen we zo veel mogelijk mee met de sportdagen die worden georganiseerd door Facet voor de verschillende groepen van verschillende scholen. 

 

Op zoek naar een origineel kinderfeestje?

Dan ben je bij KCR aan het goede adres!
Samen met je vriendjes en vriendinnetjes bijv. patatjes eten, meedoen aan een korfbalclinic, spelen op het beweegplein, op de foto met Mario. Er zijn vele mogelijkheden, zowel voor binnen- als buitenactiviteiten.
Neem voor meer informatie contact op met een van de leden van de commissie Groei.

 

Spreekbeurtpakket Korfbal en KCR 

Natuurlijk is het leuk om anderen over jouw sport te vertellen. Houd daarom eens een spreekbeurt of maak een werkstuk over korfbal. 

Om je te helpen hebben we een spreekbeurtpakket, waar je gebruik van kan maken. Het is geen kant-en-klare presentatie of werkstuk, want die moet jij zelf in elkaar zetten. In het pakket vind je informatie die je kunt gebruiken. Over de geschiedenis van korfbal, topkorfbal, de verschillende korfbalvormen en leuke cijferweetjes. Wil je je klasgenoten uitdagen? In het pakket zitten ook korfbaltricks die je ze kunt laten uitproberen. En de juf of meester doet natuurlijk mee! 

 

 

Anita van der Leer-Vrijmoed

Anita van der Leer-Vrijmoed

ann_89@hotmail.com

06-36274697

Marit Leertouwer

Marit Leertouwer

Marloes Klootwijk

Marloes Klootwijk