Kleding

Wedstrijdkleding

Het wedstrijdtenue van KCR bestaat uit een blauw rokje/broekje en een blauw shirt met rode baan op de borst en rode punten op mouwen en zijnaden. Het wedstrijdshirt krijg je via het team waarin je komt te spelen. Het rokje/broekje koop je zelf en kan je bestellen door te mailen naar Karin Vlasblom via kleding@kcrkorfbal.nl. Afhankelijk van de overeenkomst met de sponsor van het team, kan je ook de beschikking krijgen over een trainingspak, sporttas en/of inschietshirt  dat rondom de wedstrijden gebruikt wordt.

Borg

Voor het lenen van het door KCR beschikbaar gestelde wedstrijdshirt en de eventuele overige sponsorkleding, betaal je eenmalig EUR 15,- borg.

KCR Sjaal

Wil je ook zo’n mooie KCR-sjaal om jouw favoriete team aan te moedigen? Stuur een email naar kleding@kcrkorfbal.nl en bestel er één voor EUR 8,50. De sjaals zijn uit voorraad leverbaar.

KCR sokken / kousen

Wil jij ook KCR sokken of kousen? Stuur een mail naar kleding@kcrkorfbal.nlen vraag of ze op voorraad zijn. De sokken kosten EUR 10,00 per paar en de kousen EUR 12,50 per paar.

Webshop

KCR heeft een eigen kledinglijn voor trainingspakken, poloshirts, windjacks etc! Via onze webshop kan je de artikelen van deze kledinglijn bestellen. Klik hier en volg de instructie.

Kleding bekijken en/of passen

Wil je eerst je KCR kleding bekijken en passen, voordat je tot bestellen overgaat, dan kan dat. Stuur een mail naar kleding@kcrkorfbal.nl en maak een afspraak.

Overige kleding en schoenen

Voor andere sportkleding en korfbalschoenen kan je terecht bij Sport 2000. Leden van KCR ontvangen altijd 10% korting op alle korfbalartikelen. Dit geldt niet voor reeds afgeprijsde artikelen. Enkele keren per jaar is er een speciale KCR koopavond. Dan geldt doorgaans een korting van 20% op alle artikelen. Deze KCR koopavonden worden zowel via de website als via posters in het clubhuis kenbaar gemaakt.

Karin Vlasblom

Kledingcoördinator