G-Korfbal

Ook dit seizoen is er bij KCR weer G-korfbal voor mensen met een verstandelijke beperking. Wekelijks wordt op woensdagavond van 19:00 tot 20:00 uur getraind. De trainingen vinden tijdens het veldseizoen plaats op korfbalveld van KCR, tijdens de zaalperiode wordt in een sporthal getraind.

De korfbaltrainingen worden aangepast aan de capaciteiten van de individuele deelnemers. Naast de basistechnieken zoals gooien, vangen en schieten wordt iedere week getraind op het spelen van korfbalwedstrijden. Om de zes weken speelt het G team op zaterdag competitiewedstrijden.

Het G-korfbal bij KCR bestaat inmiddels uit een groep van ongeveer 15 deelnemers, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe leden! Kom je in aanmerking voor G-korfbal en lijkt het je leuk om het een keer te proberen, kom dan op een woensdagavond langs om te kijken of proef te trainen. Iedereen is van harte welkom

Om het G-korfbal in goede banen te leiden is er een G-korfbal werkgroep, die bestaat uit de volgende personen:

Lisanne Heijboer
Karin Vlasblom
Kitty Ton
Arjan Speijer

Naast de werkgroep is er een vaste groep vrijwilligers die helpen met het verzorgen van de trainingen.

Het KCR G-korfbal heeft samenwerkingsverbanden met Stichting Pameijer, de verstandelijk beperkten vereniging Anyam, woonvoorziening De Bun, Sport en Welzijn en het KNKV.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Lisanne Heijboer: lisanneheijboer@hotmail.com of
g-korfbal@kcrkorfbal.nl