Voorlopige opstellingen

21 juni 2018 | Technische Commissie

De TC van KCR heeft de voorlopige opstellingen van de teams afgerond. Deze opstellingen zijn uiteraard weloverwogen en besproken met diverse trainers en coaches. Voor een aantal teams zal er een selectieprocedure zijn. Deze zal plaatsvinden na de zomervakantie tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Deze voorbereiding begint voor een aantal teams op 14 augustus en voor de andere teams op 21 augustus. Hier volgt nog communicatie over. We starten in ieder geval met trainen op de huidige locatie aan de Sportlaan.

Geen trainers

Voor een aantal teams is er op dit moment nog geen trainer/coach beschikbaar. De TC stelt alles in het werk om voor de start van de voorbereiding hier wel trainer/coaches voor beschikbaar te hebben. Wellicht zijn er ouders die hier een helpende hand in willen bieden. Meld je dan aan via e-mailadres kcr.ridderkerk@knkv.net  (vervalt per 1-7-18) of kcrkorfbalTC@gmail.com

KorfbalMasterz

Een aantal senioren en junioren heeft een * achter de naam staan. Dit betekent dat deze speler of speelster nog niet de KorfbalMasterz heeft afgerond. Gebruik de komende twee maanden om dit wel af te ronden. Dit is een verplichting van het KNKV. Zonder de afronding kan er op 7 september niet gestart worden aan de competitie. Zoals eerder aangegeven, dit is geen regel van KCR, maar wordt opgelegd door het KNKV.

Opstellingen

Zoals eerder aangegeven worden de voorlopige samenstellingen van de teams zorgvuldig uitgevoerd. We proberen de teams waar mogelijk zo evenwichtig mogelijk te formeren. Mocht er naar aanleiding van deze voorlopige opstellingen nog vragen zijn kunnen die gemaild worden naar kcr.ridderkerk@knkv.net  (vervalt per 1-7-18) of kcrkorfbalTC@gmail.com

We wensen iedereen in ieder geval een fijne vakantie en zien jullie allemaal weer terug in augustus als de voorbereidingen starten.

Namens de TC
Michel van Swieten

Opstellingen-per-21-06-18-a