Voorlopige opstellingen

9 juli 2022 | Technische Commissie

De TC van KCR heeft de voorlopige opstellingen van de teams afgerond. Deze opstellingen zijn uiteraard weloverwogen en besproken met diverse trainers en coaches. Voor een aantal teams zal er een selectieprocedure zijn. Deze zal plaatsvinden na de zomervakantie tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Deze voorbereiding begint voor een aantal teams op 9 augustus en voor de andere teams vanaf 15 augustus. Hier volgt nog communicatie over via de trainers.

Trainers 

Voor alle jeugd teams is er op dit moment een trainer/coach beschikbaar. Wel is er een vacature voor een trainer/coach voor de 3/4 selectie. Ken je iemand of ben jij iemand met ambitie voor het trainerschap meld je dan aan via mail kernteamtc@kcrkorfbal.nl of benader ons persoonlijk.

Opstellingen

Zoals eerder aangegeven worden de voorlopige samenstellingen van de teams zorgvuldig uitgevoerd. We proberen de teams waar mogelijk zo evenwichtig mogelijk te formeren. Mocht er naar aanleiding van deze voorlopige opstellingen nog vragen zijn kunnen die gemaild worden naar kernteamtc@kcrkorfbal.nl.

We wensen iedereen in ieder geval een fijne vakantie en zien jullie allemaal weer terug in augustus als de voorbereidingen starten.

Namens de TC

Marianne Vlasblom

Spelende leden voor publicatie juli

Spelende-leden-voor-publicatie-juli