Fijne Feestdagen

24 december 2022 | Van het Bestuur

Kerst een jaar geleden zaten we nog in een lockdown, met aan het begin van dit jaar een aangepaste zaalcompetitie. Voor ons gevoel ligt het alweer ver achter ons. De nieuwe veldcompetitie is gelukkig zonder hindernissen gestart en de teams zijn inmiddels volop in de zaalcompetitie actief. We zijn de Corona periode relatief goed doorgekomen, maar helemaal rustig wordt het nog niet. De vereniging wordt net als alle leden geconfronteerd met forse prijsstijgingen. Daardoor wordt helaas ook het sporten en het verenigingsleven duurder. We hebben besloten om te gaan investeren in duurzaamheid, om onder andere toekomstige kosten te besparen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we ook deze periode goed door gaan komen. Het ledental van de vereniging is weer gestegen en de club bruist van de activiteiten voor jong en oud. We hebben 38 teams in de competitie en er zijn genoeg sportieve hoogtepunten geweest en in de maak.

Het bestuur heeft veel waardering voor alle vrijwilligers, die steeds de schouders eronder zetten. Vermeldenswaard zijn het organiseren van de scheidsrechters voor alle wedstrijden en alle keuken en bardiensten, complimenten dat dit elk weekend weer lukt. Daarnaast ook zeer succesvolle acties met grote opbrengst voor de vereniging, geweldig hoe dit wordt opgepakt en georganiseerd. Te veel om alles op te noemen maar vanaf deze plek iedereen hartelijk dank voor alle inzet. We zijn een sterke en gezonde vereniging.  Daar mogen we trots op zijn!!!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig en sportief nieuwjaar. Blijf gezond en geniet met familie en dierbaren. Tot volgend jaar!!.

Het bestuur.