Fijne Feestdagen

20 december 2021 | Van het Bestuur

We hadden het ons allemaal anders voorgesteld. Een normaal seizoen met veel wedstrijden en activiteiten. Niemand had verwacht dat we nog een keer geconfronteerd zouden worden met een lockdown. Maar het is gegeven de situatie onvermijdelijk. De vereniging heeft veel veerkracht, dus we gaan ook deze lockdown weer goed doorkomen. Daar zijn we van overtuigd. Na de kerstvakantie gaan we kijken wat we binnen de regels kunnen organiseren voor trainingen.

Het bestuur heeft veel waardering voor alle vrijwilligers, die in lastige omstandigheden toch iedere keer weer het beste ervan proberen te maken. Onder andere improviseren om de trainingen door te laten gaan, scheidsrechters regelen, speelschema’s omgooien en toegangscontrole aan de deur. Te veel om op te noemen. Dat maakt de vereniging sterk.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig en sportief nieuwjaar. Blijf gezond en geniet met familie en dierbaren. Tot volgend jaar!!.

Het bestuur.