Kamp: Nog 2 plekjes! Wil jij er 1, neem contact op met Marloes

28 januari 2020 | Kamp, Nieuws

Hoi allemaal,

Hebben jullie ook al zin in het leukste korfbalweekend van het jaar?! Omdat de vorige editie van het KCR jeugdkamp wederom een groot succes was, gaan we dit seizoen natuurlijk weer op kamp! Het kampweekend belooft weer superleuk, gezellig en fantastisch te worden, dus zorg dat je er bij bent!!! 

Tijdens het kamp gaan we met z’n allen allerlei leuke activiteiten en spelletjes binnen een bepaald thema doen. Om mee te kunnen met het kamp ben je lid van KCR en speel je in een team van de F t/m A. Het is dan ook extra leuk dat je naast het doen van verschillende activiteiten ook heel veel kinderen van verschillende leeftijden leert kennen, die ook nog eens allemaal bij KCR korfballen! 

We gaan dit jaar van vrijdagavond 29 mei t/m maandagmiddag 1 juni 2020 op kamp.
Let op: dit betreft het Pinksterweekend!

 Dit jaar gaan we naar hetzelfde kamphuis als het vorige kampweekend. We verblijven in ‘t Campvelt te Doornspijk, midden in het bos, aan de rand van de Veluwe. Nieuwsgierig? Neem dan vast een kijkje op de website www.campvelt.com

Voor de inschrijving hebben we een inschrijfavond gepland. Deze is op vrijdag 24 januari 2020 vanaf 19.30 in het clubhuis van KCR. (Het clubhuis is vanaf 19.00 open). Dit is de enige manier om je in te schrijven! We werken op deze avond via het principe ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’. Het is namelijk helaas niet mogelijk om alle kinderen van KCR mee te nemen. Iedereen krijgt bij binnenkomst een nummer en op deze volgorde vinden de inschrijvingen plaats. De ervaring leert dat bij dit soort inschrijfavonden veel mensen al vroeg aanwezig zijn, dus zorg dat je er echt op tijd bij bent! Download hier je inschrijfforumlier en neem deze die avond mee.

Bij het inschrijven op vrijdagavond 24 januari wordt er een aanbetaling van € 20,- gevraagd, de totale kosten voor het kamp bedragen €80,- per kind.

Let op: dit jaar vragen wij je om de aanbetaling te pinnen! Dit werkt veiliger en makkelijker. De pinbon zal tevens het betaalbewijs zijn; bewaar deze dus goed. 

Ook dien je het inschrijfformulier ingevuld bij je hebben. Het inschrijfformulier is op de KCR website te vinden of op te vragen via onderstaand e-mailadres.  

Voor verder vragen kun je terecht bij Marloes Hollebrandse (06-11523779) of via marloes_hollebrandse1@hotmail.com

We zie jullie graag vrijdag 24 januari om 19.30uur! Het clubhuis is open vanaf 19.00 uur.

De KCR Kampcommissie

 

Inschrijfformulier 2020