Wedstrijdverslag Korbis D1 – KCR D1

2 maart 2019 | Wedstrijdverslagen

Zaterdag 23 februari had KCR D1 weer een wedstrijd tegen Korbis D1. Bijna iedereen was er maar we hadden een blessure want Pien die heeft een zere hiel dus die kon helaas niet mee spelen. En Boaz die was op weg naar ski vakantie dus die kon er niet bij zijn jammer genoeg. En dan hadden we ook niet een heel fit team want Maud Siebe en Bruno waren pas ziek geweest en Jesper had een slaapfeestje gehad. Maar we hadden gelukkig een reserve, Kay uit de D2. En de vakken waren Sven Maud Bruno en ik wij stonden in de aanval in de eerste 12,5 minuten. En de verdediging was Nourya Siebe Ranomy en Jesper hun stonden de eerste 12,5 minuten in de verdediging. Nou het ging vrij snel toen Korbis 3-0 had gescoord maar wij kwamen terug met 3-1 door Sven. Maar Korbis scoorde er nog een dus het stond toen 4-1 maar wij hadden er nog een gescoord door Sven en toen stond het 4-2. En toen gingen we verwisselen van vakken dus ik kwam in de verdediging.  En toen had Jesper de 4-3 gescoord en Siebe de 4-4. Maar toen scoorde de tegen stander. Maar wij waren nog niet klaar met hun voor de rust dus wij scoorden er nog twee een van Nourya en de andere van Jesper. Toen was het rust en stonden we met 5-6 voor. In de tweede helft scoorden wij er weer 3 doelpunten, twee van Sven en een van Bruno toen stond het 6-9. Toen scoorde de tegenstander weer. Maar wij scoorde er weer twee een van Bruno en een van Ranomy toen stond het 6-11. Maar jammer genoeg scoorde de tegenstander weer. Maar wij scoorde er gelukkig wel weer een en die scoorde Nourya. Maar de tegenstander scoorde jammer genoeg de allerlaatste en de eindstand was 8-12. Maar wij hebben weer een wedstrijd gewonnen.
De tiende wedstrijd en allemaal gewonnen. Dus de kampioenswedstrijd komt er aan en misschien wilt u wel 8 maart komen kijken in de Wissel om 18:30 tegen Vitesse D2 dus het zal leuk zijn als u komt kijken.