Onverslaanbaar.

9 maart 2019 | Wedstrijdverslagen

Daar stonden we dan, met een bomvolle zaal wachtende op het fluitsignaal. De toppers van KCR D1 mochten voor dat de wedstrijd begon ook nog eens oplopen als echte sterren. Zenuwachtig? Nee tuurlijk niet, maar de gezonde spanning was er wel. Trouwe supporter Leo Klok verwelkomde onze tegenstanders als eerste. Een echte derby stond er op het programma want we speelden tegen onze buren Vitesse. Na een mooie introductie mochten ook onze strijders oplopen. Hierna nog even onze team yell geschreeuwd als echte vikingen om onze tegenstanders het signaal te geven dat hier niks maar dan ook niks te halen valt. 
 
Topper Sander Roelofs gaf het beginsignaal. Na enkele seconden opende Sven de score met een fraaie doorloper! Ontploffing vanaf de tribune, die overigens bom en bom vol zat, zo vol dat er zelfs mensen aan het staan waren. Nadat de bal weer was onderschept door het andere vak maakte Sven door goed werk van de dames een doorloper, wat de score op 2-0 zette. Helaas had Vitesse hier vrij snel een antwoord op en maakte er 2-1 van. Vanaf een ongekende afstand maakte Sven die erg op dreef was er ook nog 3-1 van. Hierna krijgt KCR het een beetje moeilijk omdat het goede druk krijgt van de tegenstanders, maar al snel weten we ons te herpakken na talloze kansen en mikt schietkanon Maud de 4-1 erin. Oerkreten vanuit het veld en de tribunes galmen door de zaal! En ja hoor… daar is onze spits weer, Sven maakt een gat van vier doelpunten door de stand op 5-1 te zetten.  Een paar minuten later speert ook onze Boaz langs zijn tegenstander en brengt de stand op 6-1, waardoor al zijn klasgenootjes die op de tribune zitten uit hun dak gaan. Vitesse gaf zich nog niet gewonnen en voegde nog 2 doelpunten aan de stand toe 6-3. 
 
Ranomy maakte snel gebruik van de vakwissel door haar tegenstander af te troeven met een prachtig schot 7-3. Ilse zette haar tegenstandster op het verkeerde been door uit een vrije bal een mooie doorloper te scoren, wat het verschil op 5 heeft gezet. Ons kleine schreeuwmonster Ranomy maakte weer een schot 7-3. Onze harde werker Jesper, die door zijn inzet veel ballen onderschepte, beloonde zichzelf met de 10-3. Rust. 
 
Eenmaal weer in het veld schiet Sven de D1 naar de 11-3. Ons team laat zien wat voor goed geoliede machine we zijn en zorgen ervoor dat de niet-passeerbare Nourya de 12-3 op het scorebord zet. Na de vakwissel zorgt Ranomy voor een ongekend groot gat van maar liefst 10 doelpunten. Hierna maakte Vitesse na wat concentratie verlies bij KCR een tegendoelpunt 13-4. Onze Jesper en Ilse maakten plaats voor onze sterke Pien en 
mini-Sloof Siebe die gelijk mochten aanvallen. Uiteraard maakte, op aangeven van Pien, Siebe een doorloper zoals alleen sloofjes dat kunnen en ook zijn klasgenootjes gaan uit hun dak 14-4. Vitesse eindigde de score met 14-5. Onze bruno maakte deze wedstrijd dan wel geen doelpunt, maar maakte het spel in zijn vak door prachtige en belangrijke passes te geven en ijzer sterk te verdedigen. KAMPIOENEN OLE OLE! Een ongekend applaus vanaf de tribune galmt door de zaal en vreugdekreten komen uit het veld. 
 
Bij deze willen Patricia en ik al de supporters en ouders bedanken voor het versieren maar vooral voor de ongelofelijke sfeer die jullie onze D1 hebben gebracht… Met trots kan ik zeggen dat wij maar liefst al 2 seizoenen lang ongeslagen zijn. 
 
Na heel wat geschreeuw, gejuich en gepraat is mijn stem nu op,
 
Groetjes trotse coach Gabie