10 jaar KCR!!

28 juni 2021 | Nieuws, Van het Bestuur

Op 1 juli aanstaande bestaat KCR 10 jaar. Een moment om te vieren en bij stil te staan. Na een intensief fusie traject werd op 1 juli 2011 Korfbal Combinatie Ridderkerk (KCR) opgericht. Een pakkende naam, die door één van onze eigen leden werd bedacht. Inmiddels zijn we vele kampioenschappen verder; behaald door veel verschillende teams. Een ander hoogtepunt was de verhuizing naar ons nieuwe clubhuis naast De Wissel in het Reyerpark. Een prachtig clubhuis dat na een aantal jaren plannen en ontwerpen tot stand is gekomen. Inclusief de lang gekoesterde wens van een clubhuis naast een sporthal. De komende tijd zal er uitvoerig aandacht besteed worden aan het 10-jarig bestaan van KCR.

Bij een jubileum horen normaal gesproken festiviteiten. Het bestuur heeft echter besloten om de festiviteiten nog even uit te stellen. Pas als alle Corona-maatregelen zijn afgeschaft gaan we het jubileum vieren. Zoals het er nu naar uitziet bestaat die kans in september dit jaar. Dat valt dan gelijk samen met de start van het nieuwe seizoen. Hierover later meer. Aanstaande donderdag 1 juli is het clubhuis en terras geopend. Het is een reguliere clubavond waar zoals altijd iedereen welkom is. De 1,5 meter maatregel geldt nog wel overal. Hou er rekening mee dat er daardoor in het clubhuis maar een maximumaantal bezoekers terecht kunnen.