Trainingsschema 1e helft veld

21 augustus 2019 | Technische Commissie

Vanaf maandag 26 augustus a.s. wordt er weer buiten getraind.
Bijgaand de veldindeling voor alle teams. Het hoofdveld (veld 1) wordt alleen door de aangewezen teams gebruikt en voor doordeweekse wedstrijden.

Voetplaten
Er zijn 2 platenkarren aangeschaft met daarop per kar 8 voetplaten met handvat. Dus er zijn 16 platen te gebruiken voor trainingen.
Let op: bij de karren eerst de bovenste platen pakken en niet alleen aan één kant. Lijkt logisch, maar toch. Voetplaten moeten net als ieder ander materiaal na een training allemaal van het veld af.

Palen
Alle korfbalpalen zijn in de vakantie gemerkt met een kleur.

• Wit        wedstrijdpalen 3.50 m
  • Rood     palen 3.50 m voor voetplaat
  • Geel      palen 3.00 m voor voetplaat
  • Zwart    Wedstrijdpalen 3.00 m
  • Blauw   palen 2.50 m voor voetplaat

Er zijn 10 opzetstukken beschikbaar voor in de wedstrijd potten waar palen voor voetplaten in gezet kunnen worden.
Alle palen kunnen na iedere training vanzelfsprekend weer terug in het bijbehorende gekleurde rek. Mocht er een probleem zijn met een paal die vastzit, niet als een gek heen en weer gaan schudden. Het enige effect daarvan is dat de grondpot helemaal los komt te zitten. Vaak is een simpele tik met een hamer of andere paal al voldoende om de paal of opzetstuk los te tikken.

Materiaalberging
Bert vd Maten heeft de materiaalberging opgeruimd en opnieuw ingericht. Er is een extra kastenwand met planken voor diverse losse trainingsspullen en core stability materiaal.

Ballen
Er zijn voldoende ballen in de diverse teamkasten. De nieuwe code kan worden opgehaald bij Bert vd Maten.
Zwart/witte ballen maat 5 (kliko) en maat 4 (net) zijn voor algemeen gebruik. Graag na gebruik weer netjes terugleggen.
Verder het verzoek aan ieder team om na afloop van zijn training (met elkaar) al het materiaal en afval op te ruimen.
Mocht er al een volgend team aanwezig (!) zijn om materiaal over te nemen dan is dat meegenomen. Maar is er (nog) niemand dan aub ALLES opruimen. Het team dat na jullie traint pakt dan zelf weer zijn materiaal.
Het laatste team doet natuurlijk het licht uit en de materiaalberging op slot.

Alvast bedankt weer voor ieders medewerking en veel plezier met elkaar dit seizoen

Namens de TC,
Marianne Vlasblom