Voorlopige opstellingen 2020-2021

17 juli 2020 | Nieuws, Technische Commissie

Voorlopige opstellingen

De TC van KCR heeft de voorlopige opstellingen van de teams afgerond. Deze opstellingen zijn uiteraard weloverwogen en intern goed besproken. Voor een aantal teams zal er een selectieprocedure zijn. Deze zal plaatsvinden na de zomervakantie tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De trainingen voor het nieuwe seizoen beginnen op maandag 10 augustus volgens het bijgaande trainingsschema. Ook zullen er in augustus oefenwedstrijden zijn. Kijk hiervoor goed op de website. In september zal naar verwachting de competitie starten.

Krappe teams

We hebben dit jaar een goede bezetting van trainers en spelers. Wel zijn een aantal teams krap met het aantal spelers en speelsters. Dit zorgt uiteraard voor de benodigde reserves en invallers uit andere teams en dus ook de mogelijkheid voor spelers en speelsters om zich verder te ontwikkelen.

Uitbreiding op het vlak van trainers is wenselijk. Het is voor zowel spelers en speelsters als trainers en coaches fijn als er twee trainer/coaches op een team staan. Mocht je je aangesproken voelen en een van de vacatures willen invullen schroom niet om contact met de TC op te nemen.

Als je vragen of opmerkingen over bijgaande opstellingen stuur dan een email aan kcrkorfbaltc@gmail.com.

We wensen iedereen een fijne zomervakantie en we zien elkaar weer vanaf 10 augustus.  

Namens de TC

Michel van Swieten

Voorlopige opstellingen 2020-2021

Voorlopige-opstellingen-2020-2021