Voorlopige opstellingen 2023-2024

30 juni 2023 | Technische Commissie

Hoi allemaal,

Hierbij de voorlopige opstellingen voor het seizoen 2023-2024. De TC heeft zo veel mogelijk rekening gehouden met de wensen die door jullie zijn aangegeven. Dat is helaas niet overal mogelijk. Uiteraard heeft er ook nauw overleg plaatsgevonden met de trainers en coaches van het afgelopen seizoen.

In de seniorenselectie ontvangen we een aantal nieuwe en soms al bekende gezichten. Naast de spelers die eerder in de junioren of de selecties 1-4 zijn uitgekomen is de selectie met een aantal spelers uitgebreid. Bij de dames komt Nosa Iyawe over van Achilles. Femke Rieske komt over van Vitesse en Naomi Slikboer heeft aangegeven opnieuw in de selectie te willen uitkomen.
Bij de heren heetten we Raff Ibrahim welkom. Ook hij heeft ervoor gekozen om vanuit Vitesse de overstap naar KCR te maken.

We wensen hen specifiek en uiteraard de gehele selectie veel succes volgend jaar.

Bij de C1 is ervoor gekozen om een aantal spelers die de B-leeftijd hebben, maar ook in de C mogen spelen, in de C1 te plaatsen voor een evenwichtiger team dat in de zaal uitkomt in de hoofdklasse.

Als je naar aanleiding van deze voorlopige opstellingen vragen en/of opmerkingen hebt kun je deze mailen naar kcrkorfbaltc@gmail.com. Wij zullen deze dan binnen de TC bespreken en met een reactie komen.

Voor nu wensen we iedereen een welverdiende vakantie en zien we iedereen medio augustus weer terug.

De komende weken zullen we de trainingstijden en de start van de eerste trainingen via de site bekendmaken. We hebben de trainers gevraagd om na publicatie de nieuwe app-groepen per team te maken, zodat ook daar de informatie over trainen en start gedeeld kan worden.

Namens de TC,

Michel van Swieten

Concept indeling seizoen 2023-2024 KCR

Concept-indeling-seizoen-2023-2024-KCR_final