Marathon: Kom naar het KCR doorkomstpunt!

11 april 2024 | Activiteiten, Nieuws

Komende zondag is het weer zover: de marathon van Rotterdam. Dit jaar doen er opvallend veel mensen mee uit de KCR-hoek. En daarom bedachten we het volgende.

Lee Towers zingt op de Coolsingel dit jaar voor het laatst de marathonlopers op pad. Waar oude tradities ophouden, moeten we misschien wel een nieuwe beginnen. Meerdere KCR-spelers, overige leden en ouders gaan de uitdaging aan om de 42.195 meter te lopen. Dat is een applaus en aanmoediging waard. En hoe leuk zou het zijn om die aanmoedigingen te bundelen? En dat te doen op een plek waar het niet rijendik staat, maar juist op een plek waar de lopers het extra zetje nodig hebben? Het KCR-doorkomstpunt! We hebben ons vlaggetje op de kaart geprikt op de Boszoom, ongeveer ter hoogte van de Lucie Vuylstekeweg. Dit ligt tussen de 35 en 36 kilometer, in de buurt van de provisiepost. Het lijkt ons geweldig om gezamenlijk onze helden daar voor de laatste 6,5 kilometer het motiverende zetje te geven. Plus het feit dat het ook nog eens gezellig is om met zijn allen daar te staan.

  • zondag 14 april Boszoom/ Lucie Vuylstekeweg
  • 1e lopers 11:45 uur / laatste loper 15:30 uur

Meld iedere loper met een KCR-band (ouder/lid etc.) aan via een appje naar 06-42110378. Zo krijgen wij een compleet overzicht. En sluit vooral zondag gezellig aan!

Tot zondag!
Leo en Martijn