Quizmas 2021

7 oktober 2021 | Nieuws

Voor KCR-leden en onze vaste Quizfans is kerstvakantie niet alleen verbonden met oliebollens, kerstdiner, samen zijn, Home Alone en siervuurwerk, maar is er ook een onlosmakelijke samenhang met de Quizmas. Met een bijkans Nostradamus-achtige voorzienende blik kondigden de organisatoren in 2019 een eenmalige break aan voor het jaar 2020. Waarom nu al een aankondiging voor de ‘Return of the Quizmas’? De reden hiervan is dat we voor het eerst in de historie naar de donderdagavond gaan, en wel donderdag 30 december. Zo heb je nog tijd om met je collega’s te regelen dat jij de 31e een vrije dag kunt nemen.

De Quizmas vindt alleen doorgang als de maatregelen zoals die nu gelden niet verscherpt worden en wij zonder beperkingen in het clubhuis kunnen vertoeven. Uiteraard gaan we hier ook van uit, maar niets is zeker.

Opgeven? Dat kan vanaf november, als er meer duidelijkheid over de richtlijnen van het RIVM zoals ze na 1 november waarschijnlijk gelden (of in een gunstig geval helemaal niet meer). Zet m in uw agenda: Quizmas 2021, donderdag 30 december 19.00 uur.

Het studeren kan. beginnen, succes!

Vincent de Kreek
Martijn Gorter